Yksinyrittäjätuen tilannekatsaus

08.05.2020 | Tiedote

Työ-ja elinkeinoministeriö (TEM) on 7.5.2020 maksanut Uuraisten kunnan tilille 2.erän Yksinyrittäjien tukirahaa. Koko haettu avustus 162.000 euroa on nyt saatu Uuraisten kunnalle, ja yksinyrittäjän tukea on tällä hetkellä myönnetty 34 000 euroa kaiken kaikkiaan 17 uuraislaiselle yksinyrittäjälle. Viikon 19 aikana on tehty viisi uutta yksinyrittäjätuen myöntöpäätöstä: Tmi Sanna Moilanen, Taksiautoilija Petri Salmi, Ahola Simo Ensio, Pesula- ja siivouspalvelu He-Ri ay ja Tmi Erkki Sivula Nuohous- ja pienrakennustoiminta.

Vappu viikolla TEM muutti myöntöperusteita siltä osin, että tukeen on oikeutettu myös ne yksinyrittäjät, jotka saavat eläketuloa, mikäli muut kriteerit täyttyvät. Tämä oli odotettu ja oikeudenmukainen täsmennys.

Uuraislainen yksinyrittäjä, saatavilla on kertaluonteista tukea, joka auttaa yli vaikean ajan. Jokaisen kannattaa huolella selvittää ohjeista, onko edellytyksiä hakea yksinyrittäjän tukea.  Hakemus ohjeineen löytyy kunnan sivuilta https://uurainen.fi/tyo-ja-yrittaminen/yritystuet-poikkeustilanteessa/

Hakemuksia ohjeineen on saatavilla myös kunnan viraston edessä olevasta postilaatikosta. Täytetyt hakemukset liitteineen voi palauttaa viraston oven oikealla puolella olevaan postiluukkuun. Ohjeet löytyy myös postilaatikon kannesta.

Lisätietoja ja neuvoja: Ari Pekka Pasanen 050 4404 420.

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue