Sisäliikuntatilat avataan myös aikuisten liikunnalle, kokoontumisrajoitus on yhä voimassa

31.01.2022 | Tiedote

Kunnan sisäliikuntatilat avataan myös aikuisten liikunnalle ja ryhmäliikunnalle tiistaista 1.2.2022 alkaen

Uuraisten kunta avaa sisäliikuntatilojen käytön lasten ja nuorten liikunnan ja kuntosalin yksityiskäytön lisäksi myös aikuisten ryhmäliikunnalle alkaen 1.2.2022. Kaikkien kunnan yleisten tilojen käyttöön laadittu suunnitelma tartuntariskin estämiseksi löytyy tästä linkistä. Kunnan päätöksen mukaisesti koronatodistusta ei oteta käyttöön.

Kuntosali: Kuntosalia käyttäessä asiakkaita pyydetään huomioimaan erityisen hyvä käsihygienia, turvalliset välimatkat toisiin asiakkaisiin sekä kuntosalin että pukuhuoneiden tiloissa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan kasvomaskeja sekä laitteiden puhdistamiseen tarkoitettuja siivousaineita ja tarvikkeita. Kuntosalin käyttöä koskee voimassa oleva kokoontumisrajoitus (tällä hetkellä ajalla 1.-20.2. 20 henkilöä), jonka toteutumisesta vastaa jokainen yksityinen asiakas ja vuoroja varanneet tahot. Kuntosalille tehdään satunnaisia tarkastuskäyntejä, joilla annettujen ohjeiden noudattamista ja terveysturvallisen liikunnan toteutumista arvioidaan. Kuntosalin käyttövuorot keväälle 2022 löytyvät tästä linkistä.

Liikuntasalit: Kunnan sisäliikuntatiloissa kyläkoulujen ja koulukeskuksen tiloissa palataan normaaliin varausaikatauluun. Salien käytössä pyydetään noudattamaan erityisen hyvää käsihygieniaa, turvallisia välimatkoja toisiin asiakkaisiin sekä salien että pukuhuoneiden tiloissa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan kasvomaskeja. Salien osalta voimassa olevaa kokoontumisrajoitusta (tällä hetkellä ajalla 1.-20.2. 20 henkilöä) valvoo vuoroja varanneet tahot. Liikuntasaleissa voi järjestää turnaus- tai muuta kilpailutoimintaa kokoontumisrajoituksen huomioon ottaen. Tällöin toimintaan osallistuvia lisensoituja/seuraan kuuluvia/kilpailijaksi ilmoittautuneita osallistujia ei lasketa kokoontumisrajoitukseen henkilömäärään, vaan se tarkoittaa muita paikalla olevia, kuten valmentajia ja huoltojoukkoja. Kokoontumisrajoituksen voimassaoloaikana emme suosittele yleisön ottamista mukaan harrastuksiin, tai kilpailutapahtumiin, emmekä avoimia liikuntatilaisuuksia. Koulukeskuksen liikuntasalin käyttövuorot ja varauskalenteri sekä muiden salien yhteystiedot löytyvät tästä linkistä.

Kunnan sisäliikuntatilojen käyttöön, yllä oleviin ohjeistuksiin ja esimerkiksi voimassa oleviin kokoontumisrajoituksiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä kunnan vapaa-aikasuunnittelijaan (eeva-maria.nousiainen@uurainen.fi, 040 585 7784).

Antoisia liikuntahetkiä kaikille! Muistetaan myös hyvällä ylläpidolla olevat, monipuoliset ulkoliikuntamahdollisuutemme!

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue