Kunnan järjestöavustukset ovat haettavana 28.2.2022 mennessä

28.01.2022 | Tiedote

Liikunta-, nuoriso- ja kulttuuritoiminnan avustukset vuodelle 2022

Uuraisten kunta jakaa vuosittain liikunta-, nuoriso- ja kulttuuriavustuksia yhdistyksille ja muille toimintaa järjestäville yhteisöille. Avustustoiminnan tarkoituksena on tukea kuntalaisten hyvinvointia edistävää toimintaa ja palvelutarjontaa sekä vapaata kansalaistoimintaa. Avustuksia haetaan kunnan vapaa-aikapalveluista. Harkinnanvaraisista avustuksista päättää sivistyslautakunta maaliskuun kokouksessaan.

Liikuntatoiminnan avustuksia haetaan liikunta- ja urheiluseurojen sekä muiden liikuntatoimintaa järjestävien tahojen toimintaan, nuorisotoiminnan avustuksia lapsi- ja nuorisotoimintaa järjestävien yhdistysten, yhteisöjen ja vapaiden nuorisoryhmien toimintaan ja kulttuuritoiminnan avustuksia eri ikäryhmille toteutettavaan kulttuuritoimintaan. Avustusta haetaan liikunta-, nuoriso- tai kulttuuritoimintaan vuosi-, kohde- tai tila-avustuksina. Vuosiavustusta haetaan yhdistyksen sääntöjen ja toimintasuunnitelman mukaiseen toimintaan koko vuodelle, kohdeavustusta yksittäiseen toimintaan, tapahtumaan, projektiluonteiseen toimintaan tai kehittämistoimintaan ja tila-avustusta toimitilojen ylläpitokustannuksiin.

Hakemukset tulee tehdä avustusten hakulomakkeella ja mukaan tulee liittää pyydetyt liitteet. Avustushaun ohje on nähtävillä ja hakemuslomake on täytettävissä ja tulostettavissa Uuraisten kunnan kotisivuilla tästä linkistä. Avustusten hakuaika päättyy 28.2.2022. Sivistyslautakunta tekee avustuspäätöksen maaliskuussa pidettävässä kokouksessaan.

 

Lisätietoja asiasta voi kysyä vapaa-aikasuunnittelija Eeva-Maria Nousiaiselta, eeva-maria.nousiainen@uurainen.fi, 040 585 7784.

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue