Ennaltaehkäisevä työ ja arjen tukeminen

Ohjaus ja neuvonta

Uuraisten vanhuspalveluiden henkilökunta ohjaa ja neuvoo kuntalaisia eri etuuksien palveluiden saavuttamisessa ja elämän pulmatilanteissa. Neuvontaa annetaan puhelimitse tai henkilökohtaisella vastaanottokäynnillä. Tarvittaessa asiakkaan luo tehdään palvelutarpeiden kartoittamiseksi kotikäynti, jossa asiakkaan tilanteesta voidaan keskustella. Ohjaus ja neuvonta-asioissa voi ottaa yhteyttä https://hyvaks.fi/ tai Uuraisten vanhuspalveluiden vastaaviin sairaanhoitajiin tai kotihoidon sairaanhoitajaan.

Lomakkeet löytyvät täältä. 

Kutsutaksi

Kutsutaksi kyyditsee kyliltä Uuraisten keskustaan. Palvelu on avoin niille asiointikyytiä tarvitseville, jotka eivät pääse normaalin linja-autoliikenteen mukana keskustaan.

Kutsutaksi tilataan etukäteen edellisiltana alla olevista numeroista ja asiointireitti ajetaan sen mukaan, mistä osoitteista kyytiin tulijoita kunakin kertana on.

Kutsutaksi päivä on torstai. Lähtö kotoa aamulla liukuvasti sen mukaan miten on lähtijöitä. Asiointiaika on liukuva noin 1-2 tuntia, jonka jälkeen on paluukyyti kotiin.

Kutsutaksia hoitaa:
Simo Ahola 0400 345 946

 

Ikääntyneen kotona asumisen tukena Vanhustyön keskusliiton korjausneuvonta

Ikääntyvän henkilön kotona asumista voi tukea kodin kunnostustöillä esimerkiksi ovia leventämällä tai asentamalla ramppeja kulkemisen helpottamiseksi. Vanhustyön keskusliiton kautta on mahdollista saada korjausneuvontaa kodin muutostöiden suunnitteluun. Tarkemmin asiaan voi tutustua Vanhustyön keskusliiton sivuilta.

Yhteistyötahot

Uuraisilla järjestävät toimintaa ikäihmisille myös aktiiviset eläkeläisjärjestöt sekä seurakunnat ja eri järjestöt.

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue