Info- ja keskustelutilaisuus Uuraisten Matkailutoimijoille

24.05.2017

Vielä ehtii mukaan!

Kutsu info- ja keskustelutilaisuuteen Uuraisten matkailutoimijoille ke 24.5. klo 14-16

Tervetuloa matkailun info- ja keskustelutilaisuuteen ke 24.5. klo 14.00-16.00. Tilaisuus järjestetään Marjoniemen tilalla (kahvitarjoilu). Ohjelmassa: klo 14.00 Uuraisten kunnan tervehdys Vapaa-aikasihteeri Pirkko Honkanen klo14.10 Uuraisten yrittäjien tervehdys puheenjohtaja Lea Lerkkanen klo 14.20 -15.30 Visit Jyväskylän ja Uuraisten matkailusopimuksen sisältö ja yhteismarkkinointimahdollisuudet (*) Markkinointipäällikkö Susanne Sarvilinna, markkinointisuunnittelija Sini Tirronen ja matkailuneuvoja Heidi Jämsen klo 15.30-16.00 Keskustelua HUOM! Voit lähettää myös ennakkoon kysymyksen/kysymyksiä, joihin erityisesti toivoisit saavasi vastauksen/vastauksia. Kysymykset käydään tilaisuudessa läpi nimettömänä. Ilmoittautumiset ja etukäteiskysymykset ke 17.5. mennessä täältä Lisätietoja tilaisuudesta: susanne.sarvilinna@jkl.fi tai p. 0400 885 786

(*) Jyväskylän kaupunki/Visit Jyväskylä ja Uuraisten kunta ovat uudistaneet sopimuksen matkailuyhteistyöstä vuodelle 2017. Sopimus pitää sisällään kaikki matkailumarkkinoinnin ja matkailuneuvonnan palvelut ja Uurainen jatkaa näin osana Visit Jyväskylän markkinoimaa matkailualuetta. Nyt järjestettävän tilaisuuden aikana käydään läpi mm. solmitun matkailusopimuksen sisältö, Uuraisten kunnan matkailutoimijoiden yhteistyömahdollisuudet Jyväskylän seudun matkailumarkkinoinnin ja -neuvonnan kanssa sekä muita ajankohtaisia matkailuasioita. Lisäksi vastauksia ennakkoon lähetettyihin kysymyksiin ja vapaata keskustelua.

 

Takaisin »