Yksityiset majoituspalvelut

Ranta-Kukkaro

Pirkko ja Aapo Pihl
Multiantie 485
KYYNÄMÖINEN
puh. 0400 919 622
aapo.pihl@pp.inet.fi
www.ranta-kukkaro.fi

Ranta-Kukkaron kauniissa maisemissa silmä lepää. Lomamökit sijaitsevat luonnonkauniin Kukkaroisjärven rannalla, Uuraisilla, vireän Kyynämöis-kylän tuntumassa.

Lapsiperheet arvostavat matalaa uimarantaa ja autotietä perille.

Kalaisa järvi ja alueen vaihtelevat maastot houkuttelevat luonnossa liikkujaa niin kesällä kuin talvella.

Hietasaari

p. 0400 259 899
www.kskaravaanarit.fi

Keski-Suomen Riviera, Hietasaaren karavaanialue, sijaitsee kauniin Kyynämöisen rannalla. Alueella on mm. kesällä 2003 uusittu suihku- ja WC-rakennus, kioski, sisäoleskelutiloja, grillikatos, kaksi rantasaunaa ja upeat järvimaisemat! Hietasaari on SF-Caravan jäsenalue.

Uuraisten urheilijoiden hiihtomaja

Olavi Tapper
puh. 040 736 0424
olavitapper@jippii.fi
www.uuraistenurheilijat.com

Hiihtomajalla on kolme makuuhuonetta, ja petejä on yhteensä kahdeksan. Lisäksi osa sohvista on levitettäviä. Sauna on aito puulämmitteinen ja takka luo tupaan mukavasti tunnelmaa. Keittiö on nykyaikaisesti varusteltu ja kylmätilaa riittää suuremmankin porukan tarpeisiin.

Piesalan lomamökit

Piesala Esa ja Tuija
Multiantie 830
UURAINEN
puh. 0400 811 376
myynti@piesalanlomamokit.fi
www.piesalanlomamokit.fi

Ympärivuotiseen käyttöön soveltuvat viihtyisät 4-6 hengen lomamökit sijaitsevat rauhallisen järven rannalla. Mökkeilijällä on mahdollisuus rentoutua veneillen ja saunoen. Talvisin järvi tarjoaa mahdollisuuden pilkkimiseen ja hiihtämiseen.

Heinosen lomamökit

Matti ja Marjatta Heinonen
Jyväskyläntie 80
UURAINEN
puh. 040 575 8734, 040 848 9542
marjatta.heinonen@gmail.com

Lähellä keskustaa Akko-järven rannalla ympärivuotiseen käyttöön soveltuva siisti mökki 4-5 henkilölle:

  • sähkölämmitys
  • jääkaappi, sähköliesi, mikroaaltouuni, TV, radio
  • puulämmitteinen sauna, suihku
  • takka, puuhella
  • erillinen huvimaja, vene

Kesäkäyttöön soveltuva 4-hengen mökki:

  • sähkölämmitys
  • sähköliesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, TV
  • kuivikekäymälä
  • erillinen rantasauna, vene

Teivaalan Tupa

Teivaalantie 135
KYYNÄMÖINEN
puh. 050 524 7723
myynti@teivaalantupa.com tai teivaala@gmail.com
teivaalantupa.fi

Ateria- ja juhlapalvelut
Kokoukset/ryhmät

Idyllinen maalaismaisema; viljavat pellot talon ympärillä ja perinteiset talonpoikaisrakennukset luovat puitteet erilaisille – yksilöllisille juhlille, kokouksille tai ryhmävierailuille.

Teivaalan Tupa tarjoaa tilauksesta ryhmille ateria- ja juhlapalveluja, satavuotiaassa tunnelmallisessa tuvassa tai 1800-luvun pitoriihessä.

Talviset virkistyspäivät; pulkkamäki ja savun tuoksuiset nuotiohetket säilyvät muistoissa pitkään…

Oikarin tila

Jani Määränen
jani.maaranen@gmail.com
www.keski-suomenajokoirayhdistys.org

Oikarin tila on entinen metsäyhtiön herrojen metsästyskartano, jonka nykyään omistaa Keski-Suomen Ajokoirayhdistys. Tila on tänä päivänä kokous-, ruokailu- ja majoituspaikkana ja tarjoaa puitteet 50-100 vieraalle. Oikarissa voit tilauksesta nauttia perinteistä suomalaista kotiruokaa.

Oikari on myös koiraystävällinen majoituspaikka. Monet koirajärjestöt ja -kerhot ovatkin ottaneet paikan ahkeraan käyttöönsä, järjestäen täällä kokouksia, kursseja ja leirejä. Pihapiirissä asuu talonmiespariskunta, joka huolehtii käytännön järjestelyistä.

Hiekkaranta

Kari Ström
Huutoniementie 149
UURAINEN
kari.strom@jkl.fi

Vuonna 2010 valmistunut lomamökki 2-4 henkilölle. Ympärivuotiseen käyttöön. Viihdyt rantamaisemassa, mutta alueella on myös lavatanssi, kesäteatteri, huutokauppakeisari yms. tapahtumia.

Sääkspääjärvestä voit pyydystää tuoretta kalaa ruokapöytään.

Marjoniementila Oy

Mika Saarinen
Marjoniementie 91
UURAINEN
puh. 050 591 5077
info@marjoniementila.fi
marjoniementila.fi

1800-luvun lopulla valmistunut pappila Uuraisten Marjoniemessä tarjoaa kulttuurihistoriallisen miljöön niin pienten kuin isojenkin tapahtumien järjestämiseen. Marjoniemessä voit majoittua upeissa maalaismaisemissa ja samalla tutustua tilan monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin.

Marjoniementilalla on tarjolla useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Voit majoittua Pappilan kauniissa päärakennuksessa tai tunnelmallisessa luhtiaitassa kappelin vieressä. Majoittumisen yhteydessä voit nauttia Pappilan keittiössä valmistettuja herkkuja.

Kaikissa majoitustiloissa on suihku, wc, jääkaappi, tv, kahvin- ja vedenkeitin. Morsiussviitin yhteydestä löytyy myös sauna.

Hepokuusela

Hanna Silvasti
Hirvasahontie 206
JOKIHAARA
puh. 0400 737010
hanna@hepokuusela.com
www.hepokuusela.com

Hepokuusela sijaitsee Jokihaarassa päättyvän tien päässä keskellä luonnonrauhaa. Tilalla elää hevosia, poneja, 2 vuohea, kanoja, tallikissat ja 2 koiraa. Kaikki eläimet ovat kilttejä ja sosiaalisia ja niihin on mahdollista tutustua pihapiirissä. Myös varsinaiset tallin palvelut, kuten heppatuokiot ovat varattavissa. Pihassa on myös lapsille aktiviteettejä kuten keinut, trampoliini, leikkimökit, puu- ja keppihevoset, hiekkalaatikko jne.

Hepokuuselan pihapiirin vanha hirsiaitta on kunnostettu ihanaksi yöpymispaikaksi. Toisessa aitassa on parivuode ja toisessa levitettävä sohva. Eli yöpymään mahtuu 1-4 henkilöä. Pihapiirissä on käytettävissä myös pieni ”kesäkeittiökatos”, jossa kaasugrilli ja -liesi. Jääkaappi on myös käytettävissä. WC löytyy tallin yhteydestä ja pihassa on sauna, jota on myös mahdollista käyttää. Tämä on siis aito maatilamajoituskohde ja sopii niille, jotka pitävät eläimistä ja joita tilan ja eläinten puuhat ja äänet eivät häiritse. Tarvittaessa myös aamupala tilattavissa.

500 metrin päässä on pieni metsälampi, jossa on mahdollisuus uimiseen.

Mökkimajoitusta Uuraisilla

Mandi Moisio
p. 044 252 3070

Vuokraamme kolmea viihtyisää lomamökkiä Uuraisilla. Mökeillämme pääsee nauttimaan luonnon rauhasta, upeista auringonlaskuista ja perinteisen puusaunan lempeistä löylyistä.

Villa Sahra on hyvin varusteltu huvila Sahrajärven rannalla, ympärivuotiseen lomailuun. Huvilalla on ulkoporeallas ja sähkösaunan lisäksi erillinen hirsirakenteinen rantasauna. Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.

Perinteiset kesämökit Teerentaival ja Ruuhitupa sijaitsevat rauhallisen Ruuhilammen rannalla. Esilämmitetty palju ja soutuvene kuuluvat vuokrahintaan. Lemmikkieläimet ovat sallittu sovittavissa.

Varaukset ja lisätiedot suoraan Airbnb-varaussivustolta:

Villa Sahra

Villa Sahra huvila ilta-auringossa

Teerentaival

Teerentaival mökki ilta-auringossa


Ruuhitupa

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue