Työ- ja päivätoiminta

 

Työ- ja päivätoimintakeskus Uuraspaja 

Uuraspajalla järjestetään työ- ja päivätoimintaa ensisijaisesti Uuraslaisille kehitysvammaisille – ja erityisen tuen tarpeessa oleville asiakkaille. Muita asiakasryhmiä voivat olla mielenterveyskuntoutujat, työvoimahallinnon harjoittelijat ja kuntouttavan työtoiminnan asiakkaat.

Toiminnan tavoitteina on järjestää yksilölliset tuen tarpeet huomioivaa työ- ja päivätoimintaa sekä vahvistaa asiakkaiden elämisen taitoja ja akateemista osaamista. Uuraspajalla tapahtuvan työtoiminnan lisäksi asiakkaat voivat henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti työskennellä työvalmennuksen tuella  myös ulkopuolisissa yksiköissä.

Asiakkaat osallistuvat toimintaan 1-5 päivänä viikossa. Päivien pituus vaihtelee muutamasta tunnista kuuteen tuntiin. Päivän ohjelmaan sisältyy aamukahvit, lounas sekä päiväkahvit.

Uuraspajan tiloissa toimii käsityömyymälä Uurastuulen puoti. Puoti on avoinna Uuraspostin aukioloaikojen mukaisesti. Puodissa myydään erilaisia käsitöitä, matonkuteita sekä valmiita mattoja. Mattotilauksia ja tuotekyselyitä voi tehdä Uuraspajalle puhelimitse tai sähköpostitse osoitteeseen sari.mononen@uurainen.fi .

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue