Työ- ja päivätoiminta

 

Työ- ja päivätoimintakeskus Uuraspaja 

Uuraspajalla järjestetään työ- ja päivätoimintaa ensisijaisesti uuraislaisille kehitysvammaisille – ja erityisen tuen tarpeessa oleville asiakkaille. Muita asiakasryhmiä voivat olla mielenterveyskuntoutujat, työvoimahallinnon harjoittelijat ja kuntouttavan työtoiminnan asiakkaat.

Toiminnan tavoitteina on järjestää yksilölliset tuen tarpeet huomioivaa työ- ja päivätoimintaa sekä vahvistaa asiakkaiden elämisen taitoja, kädentaitoja ja akateemista osaamista. Uuraspajalla tapahtuvan työtoiminnan lisäksi asiakkaat voivat henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti työskennellä työvalmennuksen tuella myös ulkopuolisissa yksiköissä.

Asiakkaat osallistuvat toimintaan 1-5 päivänä viikossa. Päivien pituus vaihtelee muutamasta tunnista kuuteen tuntiin. Päivän ohjelmaan sisältyy aamukahvit, lounas sekä päiväkahvit.

Uuraspajan tiloissa valmistetaan erilaisia käsitöitä kuten mattoja ja muita piensisustustuotteita. Mattotilauksia, tiedusteluita matonkuteista ja tuotekyselyitä voi tehdä Uuraspajalle puhelimitse.

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue