Kummi auttaa kokemuksen tuomalla varmuudella

21.09.2018

Toinen yrittäjille ajankohtainen asia on yrityskummitoiminnan kehittäminen Uuraisilla.Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi.
 
Yrityskummit Roadshow –tapahtumassa 9.10. klo 17 Uuraisten kunnanvirastolla aiheesta ovat kertomassa aluekummi Raimo Saarinen, aluekoordinaattori Sari Laitinen, Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Petri Salminen, sekä kunnanjohtaja Juha Valkama ja Uuraisten Yrittäjien puheenjohtaja Lea Lerkkanen.Kaikki yrittäjät ja yrittämisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita maksuttomaan tilaisuuteen, jossa on tarjolla myös pientä iltapalaa.
 
 
Lisätietoja: Keski-Suomen Yrittäjät, Sari Laitinen p. 040 538 4602

Takaisin »