Uuraisten herkkulähettiläät maailmalla

28.01.2019

Uuraislaiset lähiruokatuottajat Antti Heinonen ja Mikko Somiska ovat edustaneet mallikkaasti Suomea Keski-Euroopassa. Suomi on tänä vuonna Berliinin kansainvälisten Grüne Woche -messujen kumppanuusmaa, mikä tietää suurta näkyvyyttä suomalaiselle puhtaalle ruualle, muiden mukana uuraislaisille Ahontuvan tarhojen hunajatuotteille ja Säilyke Herttuan lihasäilykkeille.

Antti Heinonen ja Silja Parri Ahontuvan Tarhoilta. Lisätietoja p. 040 837 7094.

Mikko Somiska ja Klaus Flörchinger Säilyke Herttualta. Lisätietoja p. 0200 41200.

- Grüne Wochen ansiosta suomalainen ruoka on hyvässä nosteessa. Herttuan poro- ja hirvisäilykkeet viedään käsistä ja jopa suuren kauppaketjun Edekan edustaja oli käynyt kyselemässä tuotteesta. Suomalaiset elintarvikkeet ja erityisesti juomat näkyvät nyt myös muualla kuin messuilla, joilla käy muuten yli 400 000 kävijää. Berliinin tunnetuimman tavaratalon KaDeWen Suomi-viikoilla on suomalainen ruoka myös upeasti esillä, kertoo Suomen Berliinin suurlähetystön lehdistöneuvos Tanja Huutonen, hänkin kotoisin Uuraisilta.

Takaisin »